BANER FAKAP

Friday, December 02, 2011

Twitter Crap Compiled #1


Ha pemalas!

Hell hath to fury like a wartawan hiboran who was not invited to a retis wedding

Perhimpuanan Agung mana mana parti di Malaysia tidak dihadiri YDP Agong ........ Yang hadir cuma politikus BENGONG

Owning more than 1 Twitter account to me is like making HORCRUXES . 1 account may die but u are still "alive" on the other account

Ular mengular sekalipun dia tak gemok. Manusia mengular jadi tenuk. So MENGULAR should be renamed as MENENUK

Tube dresses are like condoms. SLIDE IT DOWN and u r ready to Bang Boom Pow!


Date ugly or average looking peoples when u r younger. This way as u get older n date more people, u can date better looking ones. Upgrades all the way!

Sometimes you have to kill your DREAMS in order to live in REALITY

MAAL HIJRAH is a good enough excuse to spend an entire day at the MALL

Tudung FIDA and SITI are also known as THE ANTI TAJIMA

CODE TALK - "kami sekadar kawan" = we r dating each othenow ."Kami sedng mengenal hati budi" = we are screwing each other to see if we are compatible in bed

BAD NEWS - Kajang badly flooded. GOOD NEWS - Sate burners taller than water level . U can makan satay kajang n pretend u in Venice

There should be a "Tak pergi semayang jumaatpun tapi check-in aje lebih" badge on FourSquare

Seb baik la aku tak tua, ada dato dan kaya nak mampos. kalau tak aku pun kawin artis tahap buku lali tak kenal pastu bagi mas kawin 13 juta

In the UK, the trend is white female celebs dating black celebs ... in Malaysia? Meleis female celeb have kekaseh gelaps . Same thing? #LOL

Antara bukti keajaiiban wudu' ialah muka anita sarawak yang tak reput dek zaman .........

i want APEK to play in Indonesia.... sana Better AWEKS. so at least we can see him GOSSIPED with hot cewek not awek muka TEPEK!

- women only RADIO u say? , Does this mean they will play Boybands , Bieber and Celine DIon 24/7?

Why Bourne more awesome than BOND? Bourne drove a mini and kick ass. Born drove an Austin Martin n still crash berguling2


3 comments:

mega senja said...

ohhemmmgggee..all is true!

Akubas86 said...

Yang last tu terbaik...yeah bourne kick ass...

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.